Over het Isolatie Gilde

Hoe wij de hoogste standaard weten te hanteren

Het is belangrijk om uw woning goed te isoleren. Investeert u in een goede isolatie voor uw woning, dan profiteert u namelijk van verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen het isoleren van uw woning, worden in onderstaande alinea’s beschreven.

Uw energiekosten dalen
Door uw woning te isoleren, kunt u veel energie besparen. De energiebesparing van uw isolatie is afhankelijk van het type woning en kan al snel oplopen tot 25 procent. Door de hoge besparing op de energiekosten, heeft u uw investering in isolatie snel terugverdiend.

U heeft meer wooncomfort
Door uw woning te isoleren, is de gemiddelde temperatuur in uw woning gelijkmatiger en heeft u bovendien geen tocht meer in huis. Hierdoor heeft u meer wooncomfort en kunt u prettiger in uw huidige woning leven.

Uw woning stijgt in waarde
Woningen met goede isolatie worden hoger gewaardeerd dan woningen met minder goede isolatie. Door in de isolatie van uw woning te investeren, kunt u uw huis in waarde laten stijgen.

U draagt bij aan een beter milieu
Heeft u een goede isolatie, dan hoeft u minder energie te gebruiken. Dit betekent dat u direct bijdraagt aan het terugdringen van de CO2-uitstoot en op deze manier bijdraagt aan een beter milieu.