Over het Isolatie Gilde

Wij hanteren de hoogste standarden

Kan ik kruipruimte isolatie zelf aanbrengen?

Wilt u uw woning isoleren door middel van kruipruimte isolatie, dan dient u altijd een isolatiedeskundige in te schakelen. Het op de juiste manier aanbrengen van kruipruimte isolatie kunt u namelijk niet zelf doen. Een isolatiedeskundige kan u niet alleen adviseren over de beste kruipruimte isolatie voor uw woning, maar kan deze isolatie ook direct voor u plaatsen.

De kosten van kruipruimte isolatie aanbrengen
De kosten die u moet betalen voor het professioneel laten aanbrengen van kruipruimte isolatie, zijn afhankelijk van diverse factoren. Ten eerste zijn de kosten die u hiervoor moet betalen, geheel afhankelijk van de vorm van kruipruimte isolatie die u aan laat brengen. Kiest u voor het aanbrengen van vloerisolatie in de kruipruimte, dan betaalt u een andere prijs dan wanneer u bodemisolatie laat plaatsen. Verder zijn de kosten die u moet betalen geheel afhankelijk van de te isoleren oppervlakte en de tarieven van de isolatiedeskundige. Moet u meer laten isoleren en raadpleegt u hier een isolatiedeskundige met hogere tarieven voor, dan bent u logischerwijs goedkoper uit.

De beste manier om de kosten van uw isolatieproject te achterhalen, is door een offerte aan te vragen voor dit project bij een isolatiebedrijf bij u in de buurt. Door meerdere offertes aan te vragen, kunt u verschillende isolatiebedrijven met elkaar vergelijken en de goedkoopste isolatiedeskundige in de buurt vinden.