Over het Isolatie Gilde

Wij hanteren de hoogste standarden

Kan ik bodemisolatie zelf aanbrengen?

Het aanbrengen van bodemisolatie kunt u niet zelf doen. Dit komt omdat u hier de juiste isolatiematerialen voor nodig heeft en u voor het aanbrengen van bodemisolatie bovendien op een bepaalde manier te werk moet gaan. Wilt u de kruipruimte van uw woning isoleren, dan heeft u altijd een isolatiedeskundige nodig.

De kosten van bodemisolatie aanbrengen
De kosten die u moet betalen voor het laten aanbrengen van bodemisolatie, zijn afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan het totaal te isoleren oppervlak, maar ook aan de tarieven van het isolatiebedrijf, het gebruikte isolatiemateriaal en ga zo maar door. Omdat de kosten in iedere situatie weer anders zijn, kunnen wij u geen gemiddelde kosten voor het aanbrengen van bodemisolatie geven.

Wilt u weten wat u ongeveer moet betalen voor het aanbrengen van bodemisolatie? Dan kunt u een offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf. In de offerte van het isolatiebedrijf ziet u precies wat u moet investeren om bodemisolatie aan te laten brengen. Tip: door offertes aan te vragen van meerdere isolatiebedrijven, kunt u de kosten van deze bedrijven met elkaar vergelijken. Op deze manier vindt u het goedkoopste isolatiebedrijf bij u in de buurt en kunt u veel geld besparen op het aanbrengen van de bodemisolatie.