Over het Isolatie Gilde

Wij hanteren de hoogste standarden

Is mijn woning geschikt voor kruipruimte isolatie?

Niet alle woningen zijn geschikt voor kruipruimte isolatie. Wilt u kruipruimte isolatie laten aanbrengen in de vorm van vloerisolatie (tegen de bovenzijde van de kruipruimte), dan moet de kruipruimte minimaal 50 centimeter diep zijn. Wilt u kruipruimte isolatie laten aanbrengen in de vorm van bodemisolatie (tegen de vloer van de kruipruimte), dan moet de kruipruimte minimaal 30 centimeter diep zijn. Verder moet de kruipruimte volledig schoon zijn, wat betekent dat er geen puin in de kruipruimte ligt en er ook geen cementresten te vinden zijn.

Is mijn woning geschikt voor kruipruimte isolatie? Raadpleeg een expert
Twijfelt u of uw huis geschikt is voor het aanbrengen van kruipruimte isolatie? Raadpleeg dan een isolatiedeskundige om dit voor u te onderzoeken. De deskundige komt bij u langs om uw kruipruimte te onderzoeken en kan u direct vertellen of u wel of geen kruipruimte isolatie aan kunt laten leggen. Ook kan de deskundige u vertellen welke kruipruimte isolatie het beste is voor uw woning: vloerisolatie of bodemisolatie.

Is uw woning geschikt voor kruipruimte isolatie, dan kunt u direct een offerte aanvragen voor deze klus. Door een offerte aan te vragen, krijgt u inzicht in de totale kosten die u voor deze isolatie moet betalen.