Over het Isolatie Gilde

Wij hanteren de hoogste standarden

Is isoleren veilig voor de gezondheid?

Om een pand te isoleren, kan er gebruik gemaakt worden van verschillende soorten isolatiematerialen. De meeste isolatiematerialen zijn uitgebreid getest en volledig veilig, maar er zijn ook enkele isolatiematerialen die in bepaalde situaties een gevaar kunnen vormen voor uw gezondheid. Om uw eigen gezondheid en de gezondheid van uw gezinsleden te beschermen, raden wij u aan om deze isolatiematerialen niet in uw woning te verwerken.

Veilig isoleren met het Isolatiegilde
Wilt u zeker weten dat uw woning geïsoleerd wordt met honderd procent veilig isolatiemateriaal, dan laat u uw woning isoleren door een bedrijf dat aangesloten is bij het Isolatiegilde. Alle bedrijven die aangesloten zijn bij het Isolatiegilde, bieden de beste kwaliteit isolatiematerialen. Ook rekenen deze bedrijven stuk voor stuk aantrekkelijke prijzen voor het isoleren van uw woning.

Het kan zo zijn dat uw woning uitgerust is met oudere isolatiematerialen. Sommige oudere isolatiematerialen kunnen een gevaar vormen voor uw gezondheid. Daarom raden wij u aan om deze isolatiematerialen te laten vervangen door nieuwe isolatiematerialen, die volledig veilig zijn.