Over het Isolatie Gilde

Wij hanteren de hoogste standarden

Hoeveel bespaar ik met dakisolatie?

Door isolatie tegen het dak van uw woning te laten plaatsen, kan de warmte in uw huis niet meer door het dak ontsnappen. Dit betekent dat u veel minder hoeft te stoken om een aangename temperatuur te krijgen in huis. Natuurlijk moet u geld investeren in dakisolatie, maar deze investering verdient u al snel terug door de kostenbesparing op uw energierekening.

De besparing van dakisolatie

Een woning zonder dakisolatie verliest ongeveer 30 procent van de warmte door het dak van het pand. Zitten er veel kieren en gaten in het dak van uw woning, dan is het verlies van warmte zelfs nog groter. Door dakisolatie te laten plaatsen, gebruikt u gemiddeld 30 procent minder warmte om uw woning te verwarmen dan u op dit moment doet. Dit betekent dat u een enorme besparing op uw energierekening krijgt, enkel door isolatiematerialen tegen het dak van uw woning te laten plaatsen.

Om de exacte besparing van dakisolatie voor uw woning te achterhalen, kunt u contact opnemen met een isolatiedeskundige. De deskundige komt graag bij u langs om u advies te geven over het aanbrengen van dakisolatie, maar kan u ook meer vertellen over uw totale besparing van deze isolatie.